Scheepvaart draait 24x7

Gevestigd onder de rook van de Rotterdamse haven, verzorgen wij als ICT partner voor diverse haven gerelateerde ondernemingen de automatisering. De scheepvaart industrie gaat 24×7, klokje rond, de hele dag door. Deze hoge mate van beschikbaarheid houdt in dat de ICT systemen moeten voorzien in een constante beschikbaarheid, zodat continuïteit gewaarborgd is.

Naast het optimaal beheren van het netwerk, de werkstations en servers middels een bronze, silver, gold of platinum pakket, maken wij ook een analyse en mogelijkheden overzicht of bedrijfs kritieke applicaties het beste on-premise of in de cloud te plaatsen zijn.

Dit gecombineerd met een uitstekende bereikbaarheid van onze servicedesk of piket monteurs welke de reguliere 9-tot-5 beschikbaarheid overstijgt, zorgt ervoor dat wij met trots kunnen zeggen dat wij onderdeel mogen uit maken van de Rotterdamse “handen uit de mouwen” mentaliteit.

Heeft uw organisatie behoefte aan meedenkende, vooruitziende IT’ers die door een pro actieve instellingen al gereageerd hebben voordat er een probleem ontstaat, neem contact met ons op.

Benieuwd wat pro-actief beheer kost. Onze tarieven zijn transparant, waarbij er in elk pakket standaard extra’s zitten zoals servicedesk ondersteuning, monitoring software, anti-virus, anti-spam, SSL certificaten.


Ja, ik heb interesse!