Samenwerking met MediaMarkt
arrow_drop_up arrow_drop_down
8 oktober 2015 

Samenwerking met MediaMarkt

Nieuwe samenwerking

Na de samenwerking met Computer Lease Nederland is de ICT afdeling is in september nóg een samenwerkingsverband aangegaan, ditmaal met elektronicaketen MediaMarkt. Het wordt hierdoor voor klanten van de ICT afdeling mogelijk om op verzoek en bij uitnodiging te shoppen bij MediaMarkt Rotterdam.

Door de samenwerking met MediaMarkt staat er op afspraak een gespecialiseerde productadviseur klaar om u of één van uw medewerkers te voorzien van producten die niet direct via de ICT afdeling aan te schaffen zijn. Denk hierbij aan hoogwaardige camera’s voor de marketingafdeling, maar allerlei mogelijkheden zijn te verzinnen, zoals wasmachines voor de personeelskleding of die 60” high definition LED televisie voor in de vergaderkamer.

Extra voordeel voor klanten de ICT afdeling

Samen met Patrick Heinrichs en Sander Jellema, de bedrijfsspecialisten van de zakelijke tak van de MediaMarkt, maken wij het mogelijk om voor onze klanten op het gebied van (consumenten) elektronica een waanzinnig aanbod te leveren, tegen de laagste prijs garantie die Media Markt levert.

Om met de woorden van de MediaMarkt te spreken: “We zijn toch niet gek?”.

Daarnaast slot zal de ICT afdeling paraat staan voor zakelijke klanten welke ICT apparatuur aanschaft bij de MediaMarkt, maar behoefte hebben een de intensieve begeleiding op het gebied van de zakelijke ICT dienstverlening waarin de ICT afdeling is gespecialiseerd.

Ook interesse?

Heeft u interesse hoe u zakelijk kunt willen als klant van de ICT afdeling hoe u als klant kunt shoppen bij de MediaMarkt of staat u op het punt om een grote zakelijke aanschaf te doen bij de MediaMarkt? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden van aan een ICT partner in de installatie en het beheer.

Over de schrijver
Reactie plaatsen

Wij gebruiken Cookies