ICT als gereedschap voor de monteurs

De ICT afdeling bedient diverse ondernemingen die werkzaam zijn in de mobiliteitsindustrie. Diverse systemen staan continu in contact met elkaar, zodat productie-, montage-, administratie- en planningsafdelingen snel kunnen communiceren met elkaar. De beschikbaarheid van deze systemen zijn essentieel voor de continuïteit van alle processen door heel de onderneming.

Wij begrijpen als geen ander dat uitval door stilstaande systemen meer dan onwenselijk is en reactief beheer geen oplossing biedt. Onze pro-actieve beheerpakketten bieden in de vorm van bronze, silver, gold en platinum een passende oplossing voor ieders wensen. Hiermee voorkomen we ongewenste situaties en is down-time verbannen naar het verleden. Daarnaast zijn standaard behoeftes als anti-virus, back-up procedures, thuiswerken en cloudoplossingen voor ons geen vraagstukken meer, maar dagelijkse toepassingen welke op maat voorgelegd worden.

Heeft uw organisatie behoefte aan meedenkende, vooruitziende IT’ers die door een pro actieve instellingen al gereageerd hebben voordat er een probleem ontstaat, neem contact met ons op.

Benieuwd wat pro-actief beheer kost. Onze tarieven zijn transparant, waarbij er in elk pakket standaard extra’s zitten zoals servicedesk ondersteuning, monitoring software, anti-virus, anti-spam, SSL certificaten.


Ja, ik heb interesse