Een willekeurige werkdag van Daniel Paans
arrow_drop_up arrow_drop_down
11 juni 2015 

Een willekeurige werkdag van Daniel Paans

Een dag op de werkvloer van de ICT afdeling.

Waalhaven – ECT Terminal, Rotterdam 9 juni 2015

Om 7 uur ’s avonds ontvang ik een telefoontje van Oscar van Dijk van Rotterdam Ship Repair. Er ligt een boot van een goede klant in de haven van Rotterdam. Een aantal werkstations moet voorzien worden van nieuwe harde schijven en een installatie van het besturingssysteem Windows. 

Een ogenschijnlijk eenvoudige klus, echter blijkt dat het schip ’s ochtends vroeg uit moet varen en dat er direct aangevangen moet worden met de werkzaamheden.

Op dat moment is het fijn dat je kunt putten uit een team van niet alleen ervaren mensen, maar ook mensen met een hart voor het vak. Binnen een half uur was één van de monteurs aangemeld bij de terminal om direct naar het schip geleid te kunnen worden. Tot in het holst van de nacht zijn met vliegende spoed de werkstations in orde gemaakt en zoals gepland is het schip tijdens het ochtendgloren vertrokken met de mooie Rotterdamse haven in haar rug.

Tijdens het eerste kopje koffie ’s ochtends blijken onze klant, de eindklant en de monteur weer allen een goede en plezante ervaring rijker waarbij elkaars deadline naar tevredenheid gehaald is. Leuk om te kunnen én mogen werken met zulke mensen in de dynamische omgeving die ICT heet.

Daniel Paans – de ICT afdeling

Over de schrijver
Reactie plaatsen