de ICT afdeling
Video Aspect Ratio: 4:1

 Onze mensen

 Willen door middel van geavanceerde en vernieuwend technieken bedrijven vooruithelpen in begrijpelijke taal. Voor iedereen, duidelijk en transparant!

Daniël Paans

In 2008 is Daniel gestart om goed, betrouwbaar en betaalbare ICT te verzorgen voor het MKB. Door continu in te zetten op kwaliteit, bereikbaarheid en loyaliteit is de ICT afdeling op dit moment verantwoordelijk voor de dagelijkse activiteiten van honderden gebruikers verdeeld over tientallen verschillende organisaties verspreid door de Benelux. Als algemeen directeur houdt Daniel zich bezig als eindverantwoordelijke en is aanspreekpunt voor zowel collega’s, klanten en leveranciers.


In het dagelijks leven ruilt Daniel de rust van een goed beheerde ICT omgeving in voor de hectiek van een gezin met twee jonge dochters. Daarnaast is hij te vinden op de tennisbaan en af- en toe (ploeterend) te bewonderen tijdens een rondje golf.

Prewien Gangadin

De duizendpoot met een vleugje superman die elk moment van de dag klaar staat voor jou. Gaat de diepte in om de meest complexe problemen te analyseren en vervolgens te realiseren wat jij nodig hebt met zijn ‘alles kan’ mentaliteit. Wat onmogelijk was maakt Prewien mogelijk door de brede maar ook diepe kennis van vele ICT toepassingen.
Overdag is hij een ICT’er. Maar ’s avonds… Doet hij het liefst niets! Hij houdt ervan om tot rust te komen en films en series te kijken. Daarnaast houdt hij van koken maar houdt nog meer van eten. Maar het allerbelangrijkste is zijn gezin. Er is niets leukers dan thuis te komen en weer kind te voelen samen met zijn zoontje en vrouw.

Niels Stuijfzand

Onze bevlogen commerciële man die klanten en prospects meeneemt in de wereld van functioneel en optimaal beheerde ICT. Als gezicht van onze afdeling komt hij regelmatig op evenementen en netwerk bijeenkomsten. Daarnaast houdt hij zich bezig met alle andere facetten die komen kijken bij een optimaal klantgerichte organisatie. Van communicatie, marketing tot sales.Gepassioneerd vader van een tweeling. Hobby’s heeft hij hierdoor niet meer maar is wel vervend Formule 1 fan van het eerste uur, november tot maart zijn dan meestal ook zware maanden (winterstop). Een Bourgondiër eerste klasse maar toch is hij regelmatig fanatiek te vinden op de tennisbaan.

Thomas van Buuren

Heeft echt van zijn hobby zijn beroep gemaakt. Al op jonge leeftijd (6) sleutelde hij al aan computers. Hij is degene waar klanten en collega's om hulp vragen bij hard- en software matige problemen. Thomas is gespecialiseert in workflow systeembeheer en is hierop afgestudeerd. Een diehard allround-systeembeheerder die vaak over de vloer bij klanten is. Zijn passie; de klant blij maken met nieuwe hardware.


Als Thomas op vakantie is zal je hem niet zo snel in Nederland vinden. Het liefst trekt hij er op uit naar land waar hij nog niet eerder is geweest. Meerdere trips naar de Himalaya in Nepal met als hoogtepunt de Chulu Far East beklommen, 6050 meter hoog! Verder is Thomas een filmliefhebber. Ook in zijn vrije tijd houden IT gerelateerde zaken hem bezig. Zo geeft hij vrienden en familie advies over IT gerelateerde aankopen en assembleert hij computers.

Guillermo Ceder

Heeft op het MBO4 ICT beheerder gestudeerd en op dit moment zit hij in zijn laatste jaar van het HBO systeem en netwerkbeheer. Komende juli studeert hij af.


Hij heeft uitgebreidde kennis op het gebied van Windows 7/10/2012/2016, Office365, Hyper V, VMware, Gntel en, Xelion. Bij ons op de afdeling is hij zich aan het specialiseren tot Cloud engineer, daarbij richt hij zich voornamelijk met alle cloud en gevirtualiseerde omgevingen.Privé is hij voornamelijk bezig met het papa zijn en tijd door brengen met zijn kinderen. Hij is lid van de Nederlandse Bond van Vogelliefhebbers. Hij kweekt voornamelijk Agaporniden (ofte wel dwergpapegaaien). 


Sinds kort heeft hij er een nieuwe hobby bij; Airsoft schieten. Toys for boys.

Tony Cheung

Onze Telecom-netwerk specialist, een ICT-duizendpoot met veel ervaring op het gebied van werkplekbeheer en netwerkinfrastructuur. Hij heeft jarenlang voor grote ICT-concerns gewerkt als Field Service Engineer waar hij werkzaamheden uitvoerde bij de top 500 bedrijven van Nederland. 


De laatste jaren heeft Tony ervaring opgedaan als Telecom en Connectivity specialist voor MKB en particuliere klanten.


Toegewijde vader van 2 prachtige dochters. Tony vindt het heerlijk om tijd door te brengen met zijn gezin maar geniet bij mooi weer ook enorm van de vrijheid als fervente motorrijder. Ook geniet hij van een weekendje Formule 1 en probeert hij geen enkele GP te missen. Hij vindt het heerlijk om te reizen en doet overal inspiraties op om de lekkerste gerechten op tafel te zetten.

Bea Paans

Bea is het administratieve hart van de organisatie. Alle contacten en overeenkomsten met leveranciers als klanten worden nauwgezet gecontroleerd en in de gaten gehouden. 


Bij eventuele vragen betreffende contracten, rekeningen of van overige administratieve aard is Bea de juiste contactpersoon.


Naast de werkzaamheden voor de ICT afdeling is Bea actief als interim finance professional voor verschillende organisaties.


Als trotse oma van twee kleinkinderen geniet zij enorm. Daarnaast is zij nog fanatiek actief op de tennisbaan en maakt met veel plezier dagelijks wandelingen met haar hondje.

Josh Verbrugge

Josh werkt sinds kort bij ons als junior netwerkbeheerder. Hij is een geduldig persoon en kan goed met stress omgaan, hiernaast is hij ook een perfectionist. Hij is leergierig persoon en vind het fijn om mensen te helpen. Als junior netwerkbeheerder verzorgt Josh een paar basis taken, zoals het resetten van wachtwoorden en het aannemen van de telefoon.


In zijn vrije tijd geniet Josh af en toe van een film of een tv serie. Hiernaast is hij ook graag bezig met muziek zowel luisteren en maken. In het weekend kan je er van uitgaan dat hij naar een van de vele motorsporten aan het kijken is, of het nou Formule 1 is of MotoGP. Eens in de zoveel tijd kan het zijn dat hij bezig is met een modelbouwpakket.

David Jovanovic

David is een Junior system engineer en staat gereed om klanten te helpen met hun problemen die zich voordoen. David zijn drive om klanten te helpen is zodat ze goed te werk kunnen gaan en zo makkelijk mogelijk te werk kunnen gaan. Doordat David zoveel mogelijk klanten helpt leert hij met de dag steeds nieuwe dingen en dat valt goed bij zijn passie.


Buiten werk zijn David zijn passies sport en het uitbreiden van zijn ICT kennis, daarnaast maakt hij ook muziek en gaat hij ook graag op vakantie. Hij bezoekt graag nieuwe landen om wat meer over de wereld te zien. 


Zijn motto in het leven is om zoveel mogelijk te leren om zo veel mogelijk te kunnen doen.

Wat anderen over ons zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Binckhorst Automotive

“De samenwerking met de ICT afdeling is prettig, vertrouwd en zonder meer solide te noemen”

Rob Wierenga

 • Tandartspraktijk De Blauwe Leeuw

  "De aanwezigheid van vakkennis in combinatie met het vermogen om echt te luisteren naar onze wensen. Gewoon een oplossing bieden voor een vraagstuk, zonder moeilijkmakerij! Verder ervaar ik de service als erg goed en waardeer ik de wijze van communiceren erg. Ik begrijp namelijk wat er gezegd wordt."

  Fangky Lim

 • Combimotors Verzekeringen

  "De verzekeringswereld is een voortdurend veranderende branche en de ICT Afdeling biedt hier een oplossing voor."

  Arthur Heppener

 • Huijzer advocaten

  "In de ruim twee jaar dat wij zaken doen met de ICT afdeling verloopt de samenwerking naar volle tevredenheid. Wij zijn een advocatenkantoor dat te allen tijde bereikbaar moet zijn en dat realiseert de ICT afdeling zich maar al te goed."

  Conny van Helden

 • arrow_drop_up arrow_drop_down