Brand in het pand, wat nu?
arrow_drop_up arrow_drop_down
25 augustus 2015 

Brand in het pand, wat nu?

Brand in het pand

Vorige week is bij Autobedrijf Altijd Raak Penders één van de grootste nachtmerries van menig ondernemer werkelijkheid geworden. Het pand is ’s nachts volledig verwoest door een felle brand waarbij de volledige inventaris verloren is gegaan.

Continuïteit

Door slim gebruik te maken van een hybride, gedeeltelijke cloud ICT infrastructuur is bijvoorbeeld de e-mail stroom via Office 365 ononderbroken geweest. Daarnaast zijn via het GnTel VOIP platform direct alle telefoongesprekken in een nood toestand naar de mobiele telefoons van het team van Penders doorgezet.

Klanten hebben hierdoor niet of nauwelijks in de gaten gehad dat het pand luttele uren daarvoor was afgebrand.

Back-up

Door gebruik te maken van een gedegen back-up strategie in combinatie met ons beheer contract was de integriteit van de ICT data gewaarborgd. In samenwerking met Dell en Yealink zijn er binnen twee (!) uur nieuwe werkstations, telefoons en een gloednieuwe server geleverd. Ons team is tot in de kleine uurtjes bezig geweest om alles voor te programmeren en te herstellen.

Op locatie heeft Gerrit een spoedreparatie uitgevoerd op het ISRA punt, zodat de reeds bestaande internetverbinding verlegd kon worden.

Nadat het tijdelijke onderkomen opgeleverd was in de vorm van porto cabins zijn de werkplekken opgeleverd en kon er direct gewerkt worden. Alsof er niets gebeurd was!

Ook interesse in een partij die voorbereid is op calamiteiten en in zo’n situatie actief meedenkt en helpt. Neem contact op via ons contactformulier of kijk alvast via naar onze ICT pakketten.

penders brand ict afdeling 3IMG_0048brand-penders

Dave Penders – eigenaar Altijd Raak Penders:

“De service van de ICT afdeling was simpelweg perfect. Een dikke 10.”

Over de schrijver
Reactie plaatsen