Case omschrijving

Autodemontage Binckhorst heeft de ICT afdeling ingeschakeld voor het oprichten van een Windows Server netwerk. Hierdoor worden alle werkstations centraal beheerd en middels onze geavanceerde monitoring software bewaakt. Dit alles is mogelijk middels een bronze, silver, gold of platinum pakket waarin heel het beheer, service desk en vele extra’s inbegrepen zit.

Beschikbaarheid automatisering

Via binckhorst.com, de onderdelenlijn, maar ook contante verkopen zijn er continu actieve handelsprocessen binnen de omgeving. Al deze aanvragen, inkopen, verkopen worden via het Windows netwerk en brancheprogramma Automate verwerkt. Met openingsdagen van minimaal zes dagen per week is een hoge beschikbaarheid een vereiste. Zonder de ICT middelen en bijbehorende automatisering valt het bedrijf stil. Pro actieve monitoring en harde afspraken met hardware- en software leveranciers zorgen voor een stabiele omgeving waardoor de continuïteit gewaarborgd is.

Bereikbaarheid bedrijf

Binnen de muren van Binckhorst is een muti access point Wifi netwerk van Ebiquiti Unifi actief, zodat er via diverse hardware gebruik gemaakt kan worden van het bedrijfsnetwerk. Van buitenaf is de omgeving, met toegangsbeveiliging, benaderbaar, zodat er op afstand tevens gewerkt kan worden.

Reactie van de klant:

“De samenwerking met de ICT afdeling is prettig, vertrouwd en zonder meer solide te noemen”

– Rob Wierenga, directeur Binckhorst Automotive

Neem direct contact op!