Case omschrijving

Bengi Marine Engine Repair gevestigd te Spijkenisse is een specialist op het gebied van scheepsmotoren. Directeur Ben de Kok en zijn team hanteren een continue staat van paraatheid voor alle klanten. Deze service zorgt er voor dat Bengi ver buiten de landsgrenzen opereert als internationale speler op alle continenten.

Beschikbaarheid

Een internationale onderneming heeft, door internationale tijdzones, continu medewerkers aan het werk welke gebruik maken van de diverse ICT middelen die beschikbaar zijn gesteld. Met onze bronze, silver, gold of platinumpakketten houden wij rekening met de onderhoudsschema’s, zodat de gebruikers hiermee een minimale impact ervaren.

Bereikbaarheid

Binnen de grote fabriekshallen is een multi WiFi access point van Ubiquiti Unifi actief om mobiele apparaten toegang te geven tot de geavanceerde voorraadbeheersystemen welke in samenwerking met de fabrikant uitgerold is op het Windows Server netwerk. Medewerkers welke buiten opereren hebben meerdere mogelijkheden, afhankelijk van de situatie, om zelfs vanaf open zee op het netwerk te kunnen werken.

Telefonie

Door de internationale activiteiten is er zeer kritisch gekeken naar de telefoonoplossing voor zowel mobiel als vast. Belangrijke punten zijn naast de mogelijkheden voor gebruikers ook prijs. Door slim in te kopen bij een professionele zakelijke VOIP aanbieder zijn voordelen te behalen.

Heeft uw organisatie behoefte aan meedenkende, vooruitziende IT’ers die door een pro actieve instellingen al gereageerd hebben voordat er een probleem ontstaat, neem contact met ons op. Benieuwd wat pro-actief beheer kost. Onze tarieven zijn transparant, waarbij er in elk pakket standaard extra’s zitten zoals servicedesk ondersteuning, monitoring software, anti-virus, anti-spam, SSL certificaten.

Neem direct contact op!