de ICT afdeling | Backup online
arrow_drop_up arrow_drop_down
Video Aspect Ratio: 4:1

Backup online

Onbeperkte offsite storage op twee continenten

Naast een dubbele back-up strategie op locatie door middel van snapshots en het gebruik van externe media, draagt de ICT afdeling zorg voor offsite opslag via back-up online. Back-up online wordt door professionele software automatisch verricht en dagelijks gerapporteerd aan sleutel gebruikers.


De back-up data wordt, voordat(!) deze verzonden wordt over het internet, versleuteld en vervolgens gecomprimeerd verzonden naar een ISO 27001 gecertificeerd datacenter in Nederland. Elke nacht wordt de volledige inhoud van de back-upset, wederom versleuteld, naar een datacenter in Ierland verstuurd en daar opgeslagen. Hierdoor staat de back-updata verspreid over twee continenten en wordt er voldaan aan diverse strenge eisen gesteld door diverse beroepsorganisaties en bijvoorbeeld de AFM.


Omdat data continu groeit en er beperkte invloed uit te oefenen is op de databehoefte binnen de organisatie, biedt de ICT afdeling onbeperkt back-up online aan met een fair-use policy. Zodoende zijn er geen extra kosten en is er optimale zekerheid.

24

uur per dag

7

dagen per week

99,9%

uptime

110%

toewijding

Meer vragen? Neem contact op

Wij gebruiken Cookies