Architecten, constructeurs en aannemers

De computer is in de moderne architectuur onmisbaar als gereedschap op de tekentafel. De hardwaremogelijkheden en -snelheid mogen geen belemmering of beperking vormen voor de creativiteit van de architect. Programma’s als Sketchup, AutoCAD of Arkey moeten vlekkeloos draaien. Gecombineerd met specialistische bouwsoftware van bijvoorbeeld De Twee Snoeken zorgen voor een professioneel handvat.

De ICT afdeling begeleidt in de keuze van hardwarefabrikanten, zoals Dell of HP systemen, waarbij een goede afweging gemaakt wordt tussen vereist, prijs en kwaliteit. Tevens worden er harde afspraken gemaakt met de fabrikant over verlengde fabrieksgarantie, zodat de systemen naar wens minimaal 3 jaar onder garantie vallen. Op deze manier is er voor de lange termijn, continuïteit gewaarborgd.

Heel de ICT infrastructuur wordt actief gemonitord, beheerd en onderhouden door middel van ons bronze, silver,gold of platinum pakket. Hierdoor staat er altijd een ICT team klaar om vragen te beantwoorden en naar wens de omgeving beschikbaar te maken voor bijvoorbeeld thuiswerken, de backup te controleren of gewoon om dat stukje zekerheid te hebben.


Ja, ik heb interesse!